TROLLKLINTEN JAKT- & FISKECAMP

Trollklintens Jakt- och Fiskecamp erbjuder såväl lugn och stillhet med vacker fjällnatur som guidade jakt- och fisketurer, bär- och svampplockning, boende samt mycket mycket mer.

Trollklintens Jakt- och fiskecamp med plats för upplevelser finns vid Konstvägen 7-Älvar, 6 mil väster om Dorotea.

Fiske
Fiska Öring, Harr och abborre i Arksjön 100 meter från Campen. Fisketurer utgår från Campen med bil eller vintertid med skoter till någon fjällsjö eller tjärn i närheten.

Jakt och fiske med vandringar
Guidade jaktturer, utgår från Campen till jaktområdet, till fots eller med bil. Vintertid med snöskoter. Upplev spänningen på ett äkta ”Björnpass”, eller överlista en tjäder i topp.

Djur och naturfotografering
Trollklintens jakt och fiskecamp erbjuder lugn och stillhet i vacker fjällnatur. Safari med vandringskängor eller snöskoter. Fotografering av vilda djur från gömsle. Allt som du väljer med värd som ger instruktioner eller guide som följer med.

Boende
Boende i 4-6 bäddsstuga, invid Arksjöns strand, med dusch, kök, TV. Vandrarhemsboende med gemensamt kök eller bo i koja med full service.

Vägbeskrivning:
Från Europaväg 45 tar ni av väster om Dorotea mot Borgafjällen. Då ni nu åker längs Konstvägen 7-Älvar, passa på att se konstverket ”Återkallelsen” och ”Himmelsmöte”. När ni kommer till det sista konstverket i serien, ”Ett ljusfenomen” är ni vid Utsikten och Trollklintens camp och kan i lugn och ro välja bland aktiviteterna.

Säkrast är att boka i förtid så har vi reserverat plats i våra stugor för er.
Vi träffas alltid då ni checkar in och vi kan ge er tips inför er vistelse här hos oss.
Kontakta Oss
Trollklintens Jakt och fiskecamp
Jan-Erik Wallin
Kajsa Arvidsson Wallin
Storbäck 73
917 99 DOROTEA

Tel/Fax: 0942-440 02
Mobil: 070-310 04 99
E-post: utsikten@trollklinten.se
Hemsida: http://www.trollklinten.se/